STREAMINGTJÄNST SOM HAR ALLT

Streamingtjänst som har allt är det minsta man kan säga om oss som IPTV leverantör. Vi sitter på en filmskatt med ca 5000 filmer och runt 600 tv serier samt mängder med livestreamade event. Allt detta har vi samlat under ett och samma tak vi har dessutom live tv med ett kanalutbud utöver det vanliga

LIVE TV VIA STREAMINGTJÄNST

Med tanke på att vi även erbjuder live tv med över 10 000 kanaler till våran streamingtjänst gör det oss till en enorm iptv leverantör med underhållning som saknar gränser och som dessutom är anpassat för alla åldrar.

Så med andra ord erbjuds du som ett resultat av att se på tv med allstarz streamingtjänst en komplett tv lösning som ger dig åtkomst till allt du kan tänka dig inom film och tv.

 

IPTVSTREAM KOMPLETT TV LÖSNING

Vi levererar en komplett tv lösning och ett nytt sätt att se på tv det vill säga via en streamingplattform som i detta fallet kallas iptv. Inom denna plattform har vi förenklat användandet av att se på tv. Med det sagt så har vi alltså samlat ihop filmer tv serier från de allra största streamingaktörerna som du kan se nedan.

 • Discovery-plus
 • Sportkanalen
 • Viasat
 • viaplay
 • sportexpressen
 • eurosport
 • Cmore
 • Discovery-plus
 • Sportkanalen
 • Viasat
 • viaplay
 • sportexpressen
 • eurosport
 • Cmore

Utöver alla filmer och serier så har vi som sagt även alla live tv kanalerna som finns på marknaden både Svenska som utländska. Och för att inte tala om alla sportevenemang och extra sändningar som du även kan livestreama. Alltså då kan ni ju själva förstå att mycket bättre än så blir det inte. Som ett resultat av att vi har samlat all underhållning inom denna ästreamingtjänst har vi därmed sett till att du slipper ha abnonnemang hos andra streamimgaktörer för att kunna se på det du önskar och även för att kunna se nya filmer som du väntat på. Du tecknar ett abonnemang och vi sköter resten. 

LIVESTREAMA

Föutom det utbudet vi redan har nämt som ingår i vår streamingtjänst så kan du även livestreama sport i oändlighet och dessutom utan extra kostnad. Det innebär att du slipper skaffa massa plus tjänster för att kunna streama sport som du önskar dig vi sänder allt.

Vi sänder med andra ord alla matcher i alla olika sporter från toppligor där även alla stor matcher alltså omfattas av våran streamingtjänst tveka inte utan skaffa abbonemang redan nu. Ta del av ett fåtal utvalda ligor och sporter eller teckna ett abonnemang direkt för att få hela utbudet snabbt och smidigt. Välkommen till en värld full av underhållning.

Image Slider
Image Slider
Image Slider
Image Slider

STREAMA FILMER & SERIER

Eftersom att vi sätter kvalitén samt användarupplevelsen i fokus så får vi inte glömma att uppmärksamma vårat filmarkiv dessutom det enorma utbudet av tv serier. Underhållningsvärdet på vår streamingtjänst är helt ofattbart och uppskattas stort av tusentals av våra nöjda kunder. Filmarkivet är alltså fylld till bredden och således anpassningsbart för alla åldrar.

Det vill säga att alla i familjen har glädje av iptv som streamingtjänst även de allra minsta.

Image Slider
Image Slider
Image Slider
Image Slider

STREAMINGTJÄNST – BOX ELLER ANNAN ENHET

Du som kund kan använda vår streamingtjänst genom att köpa en IPTV box inkluderat med ett års abbonnemang för endast 2600:- alternativt någon av följande enheter.

IPTV BOX

För att få ut det allra bästa av iptv så brukar vi rekommendera tvip 605 box som alternativ. Boxen har helt andra menyer men även lite fler funktioner än de andra alternativen även om dom fungerar minst lika bra.

Alla android enheter

Alla Android 

 

Smart TV

Kom igång och streama snabbt och enkelt direkt via din smart tv.

Apple tv

Samtliga Apple enheter

BINDNINGSFRI STREAMINGTJÄNST

Hos oss är alla våra abbonnemang helt utan bindningstid och kan därmed alltså sägas upp när du vill. Abbonnemangen kan köpas enligt följande:

BETALNINGSMETODER

För att göra beställningsproccessen så enkel som möjligt så erbjuder vi väldigt många sätt att genomföra sin betalning på. De olika alternativen för betalningen av streamingtjänsten finner du i listan för betallösning.

SAMMANFATTNING

Som sista punkt vill vi bara förmedla vad du går miste om genom att inte teckna ett abonnemang hos oss som alltså är bindningsfritt vilket gör det lättare att ge det en chans att pröva. För att komma till saken så är det alltså en hel värld av underhållning i världsklass som du går miste om dessutom en chans till att spara mycket pengar då slipper plustjänster eller flertalet prenumererationer.