Live tv

Live tv i kombination med streaming är en stor succé för tv tittare. Det är vi som iptv leverantör som gör det möjligt, här erbjuder vi dig alla streamingtjänster tillsammans med live tv till ett och samma pris.

LIVE TV VIA STREAMINGTJÄNST

Lika bra live tv som iptv erbjuder är svårt att hitta. Det är främst för att vi förutom live tv levererar streamingtjänster också. Det vill säga att hos oss kan du Streama filmer se på tv serier och sist men inte minst livestreama alla event som går att se på tv oavsett kanal eller aktör vi har tillgång till allt.

IPTVSTREAM KOMPLETT TV LÖSNING

Vi levererar en komplett tv lösning och ett nytt sätt att se på tv det vill säga via en streamingplattform som i detta fallet kallas iptv. Inom denna plattform har vi förenklat användandet av att se på tv. Med det sagt så har vi alltså samlat ihop filmer tv serier från de allra största streamingaktörerna som du kan se nedan.

 • Discovery-plus
 • Sportkanalen
 • Viasat
 • viaplay
 • sportexpressen
 • eurosport
 • Cmore
 • Discovery-plus
 • Sportkanalen
 • Viasat
 • viaplay
 • sportexpressen
 • eurosport
 • Cmore

Utöver alla filmer och serier så har vi som sagt även alla live tv kanalerna som finns att tillgå allt detta har vi alltså stoppat in inom denna streamingtjänst vilket i sin tur medför att du slipper ha abnonnemang hos respektive streamimgaktör för att kunna se på det du vill och även streama filmerna du väntat på.

MER ÄN BARA LIVE TV

Iptvstream tv är så mycket mer än bara live tv. Det är som ett paradis för den som gillar tv och film dessutom för dom som gillar att spara pengar då priset är magnifikt och uppskattat av många av våra kunder läs mer på vad kostar på iptv.

Förutom våra 10 000+ live tv kanaler så erbjuder vi runt 600 tv serier både nya som gamla och för att inte tala om vårat filmarkiv på minst 5000 stycken. Serielistan men även filmarkivet uppdateras flitigt och regelbundet för att fylla på med nya releaser, vi är bland dom som är först ut med att publicera nyheter både när det gäller filmer och även tv serier.

LIVE TV & LIVESTREAMING

Vi som iptv leverantör bryr oss om våra kunder och dess upplevelse av vår streamingtjänst där våra främsta ledord består av att erbjuda så mycket underhållning som möjligt till lägst möjliga pris. Förutom live tv har vi även förmånen att kunna erbjuda våra kunder att livestreama helt utan gränser.

Det vill säga att vi ger dig full åtkomst till samtliga sportkanaler utan extra kostnad. Så med andra ord kan du alltså se all sport på tv som du önskar utan extra plustjänster eller övriga prenumerationer hos flera aktörer. Beställ iptv hos oss redan idag så sköter vi resten mycket bättre än så blir det inte.

Filmer & Serier

Förutom att vi hos oss gillar live tv och sport i alla dess former så ligger det även ett väldigt stort intresse i filmer och serier. Så med andra ord så riktar vi oss till dig som har samma intresse för film och serier som vi för då har du hittat helt rätt.

Eftersom att vi alltid vill erbjuda det bästa av två världar och således förbättra upplevelsen så har vi här ett smakprov på vårat fantastiska utbud. 

TIMMAR AV UNDERHÅLLNING

Här kan du alltså spendera många timmar och glädjas åt all underhållning som iptv har att erbjuda.

Live tv med Box eller följande enheter

Du som kund kan använda vår streamingtjänst genom att köpa en IPTV box inkluderat med ett års abbonnemang för endast 2600:- alternativt någon av följande enheter.

IPTV BOX

För att fä ut bäst prestanda så finns det specialanpassade boxar för just iptv. Självklart finns det möjlighet att köpa det genom oss med ett års paket inkluderat.

Beställ nu 2600:-

Alla android enheter

Alla Android 

 

Smart TV

Kom igång och streama snabbt och enkelt direkt via din smart tv.

Apple tv

Samtliga Apple enheter

Billig iptv – streamingtjänst med 5 olika val av paket. Priserna är fasta och således utan månadskostnad och inte heller någon sorts bindningstid utan kan sägas upp när som helst.

BETALNINGSALTERNATIV

Vi erbjuder en rad olika betalningsalternativ för dig som vill beställa iptv paket. Det i sin tur gör vi för att göra beställningsproccessen och således betalningen så enkel och smidig som möjligt för dig som blivande kund hos oss.