LIVESTREAMA

Livestreama hos oss på allstarztv.com, här kan du livestreama alla live event där det finns en filmkamera på plats. Med andra ord sänder vi allt förutom det som inte anses viktigt och således inte filmas av något tv bolag.

LIVESTREAMA MED KÄNSLA & PASSION

Följ ditt favoritlag i vilken sport och liga som helst stora som små det spelar ingen roll för oss därför att vi har inga begränsningar hos oss kan du med enkla medel livestreama i stort sett allt du önskar att livestreama. Det gäller endast att teckna ett abonnemang som är en engångskostnad och är helt fri från bindningstid.

 

IPTVSTREAM KOMPLETT TV LÖSNING

Vi levererar en komplett tv lösning och ett nytt sätt att se på tv det vill säga via en streamingplattform som i detta fallet kallas iptv. Inom denna plattform har vi förenklat användandet av att se på tv. Med det sagt så har vi alltså samlat ihop filmer tv serier från de allra största streamingaktörerna som du kan se några av dom nedan.

 • Discovery-plus
 • Sportkanalen
 • Viasat
 • viaplay
 • sportexpressen
 • eurosport
 • Cmore
 • Discovery-plus
 • Sportkanalen
 • Viasat
 • viaplay
 • sportexpressen
 • eurosport
 • Cmore

Utöver alla filmer och serier så har vi som sagt även alla live tv kanalerna som finns att tillgå allt detta har vi alltså stoppat in inom denna streamingtjänst vilket i sin tur medför att du slipper ha abnonnemang hos respektive streamimgaktör för att kunna se på det du vill och även streama filmerna du väntat på.

LIVESTREAMA STORA SPORTEVENT

Gillar du sport och underhållning så vet du säkert redan att det kostar väldigt mycket pengar för att få tillgång till alla sportkanaler.

Anledningen till det är därför att det är olika aktörer som står för huvudsändningen. Vi är en iptv leverantör som  älskar sport och har därmed samlat alla sportkanaler hos oss så med andra ord är det enda du behöver tänka på är att teckna ett abonnemang hos oss så sköter vi resten.

All sport på tv som du kan livestreama kräver alltså inga plustjänster här ingår allt dessutom utan extra kostnad så därför har vi tagit fram ett iptv utbud som inte kommer göra dig besviken och inte heller tom på pengar eftersom att vi har väldigt förmånliga priser son uppskattas av de flesta plånböckerna.

Image Slider
Image Slider
Image Slider
Image Slider

STREAMA UTAN GRÄNSER

Ibland kan det vara svårt att välja tv leverantör eller streamingtjänst men det har vi en lösning på. Lösningen kallas för iptv där vi alltså har slagit samman alla tv leverantörer med alla streamingaktörer och därmed skapat en plattform som gör valet enkelt. Anledningen till att valet blir enkelt är för att detta alternativ gör att du slipper välja bland olika kanalpaket för respektive leverantör för att få de kanaler du vill ha eller för att kunna livestreama de event du är ute efter.

Som ett resultat av att vi har slagit ihop dessa två och således sänder allt som dom aktörerna sänder så kan du alltså livestreama och se på live tv i världsklass du kan dessutom även streama filmer samt tv serier. Med det sagt så lyckas vi därmed förmedla den känsla och upplevelse vi alla strävar efter och du som kund söker det vill säga en känsla som beskrivs som mäktig.

LIVESTREAMA – BOX ELLER ANNAN ENHET

Du som kund kan använda vår streamingtjänst genom att köpa en IPTV box inkluderat med ett års abbonnemang för endast 2600:- alternativt någon av följande enheter.

IPTV BOX

Streama på bästa sätt med den bästa iptv boxen. Till dig som är ute efter att köpa en tvip 605 box så finns det givetvis att köpa hos oss med ett års abonnemang inkluderat till ett paketpris.

Alla android enheter

Alla Android 

 

Smart TV

Kom igång och streama snabbt och enkelt direkt via din smart tv.

Apple tv

Samtliga Apple enheter

Livestreama bindningsfritt 

Alla våra abbonnemang har ingen bindningstid det vill säga att du kan säga upp det när du vill. Abbonnemangen kan köpas enligt följande:

BETALNING

För att du som kund ska få det så enkelt och smidigt som möjligt vid beställning så har vi därmed valt att använda oss av ett flertalet olika betalningsalternativ så att alla ska ha möjlighet att kunna livestreama med oss.

SAMMANFATTNING

Sammanfattningsvis så kan du alltså livestreama all sport och idrott som är möjligt det är endast du själv som sätter gränser för vad du vill streama och inte. Det gäller oavsett vilken kanal som har huvudsändningen dessutom tillkommer ingen extra kostnad.